Artiesten – Capsloc

CAPSLOC - LINE UP

DJ Ray Escobar

With great passion for music, Ray Escobar swallows audiences into his energetic sets. The silver lining in his sets is hiphop, combines with styles such as soul, house, funk, RnB, reggae and dancehall. His up-to-date and diverse musicality is the reason why Ray has played at parties and festivals all over the Netherlands. He shared the stage with some of his heroes DJ Spinna, DJ Jazzy Jeff and A-Trak. Also he co-founded ‘THE SCENARIO’, a bi-monthly party at the infamous jazzclub BIRD, which has grown into the strongest HipHop/RnB club night of Rotterdam. ​

Berry Oost

Berry wordt gezien als de “Hoodviddy King” van Nederland. Sommigen waren zelfs bijna vergeten dat hij ook een van de betere rappers in Nederland is. In het verleden bracht hij regelmatig muziek uit maar na een korte break heeft hij zich nu aangesloten bij Bonne Chance Music. Door zijn werk ethiek laat hij de concurrentie ver achter zich en dat is tevens ook zijn doel als artiest. Zijn rauwe sound en vlijmscherpe teksten zorgen voor een muzikale adrenaline kick. De afgelopen jaren heeft Menno z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar ook ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Daarnaast is Menno vaste recensent voor DJ Mag, waar hij maandelijks de nieuwste electro-releases onder de loep neemt.

QUAJONG3NS

Al sinds jongs af aan houden de jongens van QUAJONG3NS zich bezig met muziek. Niet alleen werden zij gevoed met muzikale invloeden uit de directe kringen, ook in de buurt waar de jongens in opgroeide speelde vooral de hiphop cultuur een grote rol. KiddyBeatz die opgroeide in de wijk Capelle Schollevaar was ook al sinds jonge leeftijd goed bevriend met zijn buurtgenoot Jizzle. De twee waren altijd al onafscheidelijk en vooral ook hun gelijke interesses zorgde ervoor dat er een band ontstond die niet te breken was. Aan de andere kant van Capelle groeide ook Ella Banks uit tot een muzikaal spektakel die zich behoorlijk wist te onderscheiden van de rest van zijn concullega’s. Ella Banks was altijd al te spreken over Jizzle & Kiddybeatz en deze bewondering was uiteraard wederzijds. De jongens besloten daarom ook, nadat ze elkaar beter leerde kennen, om samen de studio in te duiken. Gezien de band zowel in de muziek als onderling zo sterk werd en ook de 3 verschillende stromen samenvloeide tot 1 krachtige stroming, besloten zij de handen in 1 te sluiten. Quality & Family, QUAJONG3NS.

Red Roy

Jarred Sewsingh en Geffroy Burgers, samen bekend als Red Roy, is een formatie waarin optimaal entertainment voorop staat. Naast een groep zijn ze ook vrienden vanaf hun 14e, waar muziek een centrale rol speelt, zo zijn ze samen begonnen met liedjes te maken in de slaapkamer, wat nu uitgegroeid is tot professionele studio opnames. Los van Red Roy hebben Jarred en Geffroy solo ook lokaal succes, met duizenden views op hun eigen nummers, maar samen zijn ze druk bezig om samen muziek uit te brengen. Met hun knallende urban sound, gemixt met Pop, Soul, Funk en R&B invloeden en hun energieke optredens, is het gegarandeerd genieten met Red Roy!