Artiesten – Gemeentewerf

GEMEENTEWERF - LINE UP

VOF De Kunst

VOF de Kunst brengt in dit concert een mix van hun kinderrepertoire en ‘grote mensen hits’. VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen dat jaar stond de band, met als gezicht zanger Nol Havens, op nummer 1 in de hitlijsten met 'Suzanne'. 'Suzanne' blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van 'Susanna' worden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met 'Eén kopje koffie' geschreven door Erik van Muiswinkel. Daarna volgde een lange periode waarin de band veel bekendheid verwierf met haar kinderconcerten. Wat aanvankelijk bedoeld was als een vriendelijk eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidde tot een serie zeer succesvolle Kinder-CD’s (o.a. Dikkertje Dap en De lapjeskat) en theatervoorstellingen (o.a. Dag Giraf, Ik ben Lekker Stout en Apekooien). In deze nieuwe concertreeks combineert de band het kinder- en volwassenenrepertoire tot een prettig en warm familieconcert voor jong en oud. Dus in 2018 mogen kinderen nog steeds af en toe meedoen, maken de muzikanten van VOF de Kunst nog steeds popmuziek en mag iedereen meezingen!

Disney Zing Workshop

Kom meedoen met de workshop Disney zingen. Onder professionele begeleiding kun je deze middag leren hoe je als groep kunt zingen. Dus lijkt het je leuk om te leren zingen en dit ook nog eens met allemaal Disney liedjes? Kom dan langs.

Malletband Capelle

Eigenzinnige slagwerkgroep, onderdeel van muziekvereniging EMM Capelle. “Mallets” betekent letterlijk: “stokken” . De malletband bespeelt met stokken diverse instrumenten, zoals marimba, xylofoon, vibrafoon en drums. Dit is ook waarom het allemaal slagwerk wordt genoemd. De muziekstijl is verrassend en gevarieerd, waarbij pop- en rocknummers een nieuwe identiteit krijgen en klassieke nummers in een modern jasje worden gestoken. Malletband Capelle bestaat uit een basisselectie van 6 personen, regelmatig aangevuld met leerlingen van de SKVR of gastmuzikanten. De Malletband is open voor iedereen die enthousiast is over melodieus slagwerk, kijk op de website voor meer informatie de repetitie-avonden. Kom gerust een keer langs! www.emmcapelle.nl