Artiesten – Main stage

MAIN STAGE - LINE UP

Marvin Dee

Marvin Dee is een zeer talentvolle opkomende singer-songwriter uit Capelle aan den IJssel. In November tourde hij solo door Amerika, en in Februari met zijn band door Engeland. Samen met zijn band speelde hij op ESNS, NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM, en Paradiso Amsterdam. De band nam in Paradiso een live-album op, wat Marvin's reputatie als een van de beste onontdekte zangers van Nederland bevestigde. In augustus gaan zij de studio in voor de opnames van hun aankomende studio-album. Het nieuwe album is volwassener en persoonlijker dan alles wat Marvin Dee eerder met zijn band maakte. Daarnaast zijn er recent wat veranderingen doorgevoerd in de samenstelling van zijn band, die ook zeker een positieve invloed hebben gehad op hun geluid. Op Stadsfeest Capelle zullen zij voor het eerst de nummers van het nieuwe album live ter gehore brengen!

Menno de Boer

Muziek en Menno zijn z’n hele leven al één. Dat hoor je in zijn radioshow op Radio 538 (ma-vr 10:00 en 12:00). Maar als je regelmatig in een club of op een festival staat weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek. Maar ook als presentator staat hij met zijn jarenlange ervaring en energieke performance z’n mannetje. De afgelopen jaren heeft Menno z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar ook ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Daarnaast is Menno vaste recensent voor DJ Mag, waar hij maandelijks de nieuwste electro-releases onder de loep neemt.

Sjors van den Eerenbeemt band

Musical Director Sjors van den Eerenbeemt heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de nationale en internationale muziekwereld. Als bandleider werkt deze muzikale duizendpoot met vrijwel alle top artiesten van Nederland en is hij dé sideman en muzikale backbone van artiesten als Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Tino Martin, Milli Vanilli e.v.a. Naast zijn werkzaamheden on-stage, is Sjors van den Eerenbeemt ook actief als componist, arrangeur, creative-concept ontwikkelaar voor evenementen en bij televisieprogramma’s.

Kimberly

Kimberly (TVOH) is een geweldig artieste en een prachtige verschijning! Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Op haar 16 jaar kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede. Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”. Door haar professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agencys in binnen- en buitenland. Een droom kwam uit.

Re-Play

De band Re-Play wordt in 1990 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde & Samuel de Wit. Drie muzikale vrienden, die al eerder als ‘The Pasadenas’ met elkaar deelnamen aan de Soundmixshow en zelfs twee Engelstalige singles uitbrachten in Duitsland. Tijdens het luisteren naar de Spaanstalige versies van nummers van Toni Braxton en Boyz II Men kwam de band op het idee om ook in de eigen taal te gaan zingen. Dit werd door het publiek met open armen ontvangen. Na de toetreding van Mark Dakriet in 1995 was een Nederlandstalige R&B sensatie geboren. In 1996 bracht Re-Play de eerste Nederlandstalige single ‘Ik Denk Aan Jou’ uit, die twee jaar later werd opgevolgd door de Top 40-hit ‘Kijk Om Je Heen’. Niet veel later dat jaar verscheen van het debuutalbum ‘Re-Play’ ook de hitsingle Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou), waarmee de band een top 10-notering in de belangrijkste hitlijst scoorde.

Jennie Lena

Jennie Lena is een van de meest spraakmakende kandidaten van The Voice of Holland seizoen 2015/2016. Met haar verpletterende auditie ‘Who’s Loving You’ groeide ze direct uit tot publiekslieveling en dit leverde haar zelfs een nominatie op voor ‘Muzikaal TV-moment van het jaar 2015’. Ze maakte dusdanig veel indruk dat zelfs Perez Hilton, een van de meest invloedrijke showbiz-bloggers ter wereld, bijna wekelijks aandacht besteedde aan Jennie. Samen met haar coach Anouk wist ze elke uitzending miljoenen kijkers te verbazen met bijzondere vertolkingen van nummers als ‘All by Myself’, ‘Fields of Gold’, ‘Bloed Zweet en Tranen’, ‘I Want You Back’ en haar duet met Douwe Bob ‘I Got You Babe’.

Milli Vanilli (Fab Morvan)

Milli Vanilli (Fab Morvan) is een Franse zanger en tekstschrijver. De jaren ‘80-90 sensatie - meer dan 14 miljoen albums & 33 miljoen singles Wie kent ze niet…de wereldhits: ‘Girl You Know It's True’, ‘Girl I'm Gonna Miss You’, ‘Baby Don't Forget My Number’ and ‘Blame It on the Rain’. In de jaren ’80-90 verkocht Milli Vanilli worldwide meer dan 14 miljoen albums & 33 miljoen singles! Deze live bandsensatie is daarmee dé grote verrassing op eighties-nineties party’s. Afgelopen zomer verkocht deze funky 6-mans liveband nog Paradiso uit; “You sure have missed an electrifying and unforgettable evening at the Paradiso Amsterdam”