Artiesten – Stadsplein

STADSPLEIN - LINE UP

Just Friends

Just Friends is een formatie bestaande uit vier muzikanten en 2 zangeressen. Stuk voor stuk hebben ze een jarenlange ervaring in diverse bands en ze hebben zich nu gebundeld in deze formatie. Muziek en plezier maken en uiteraard het publiek vermaken, dat is hun doelstelling. Met muziek uit de 70, 80 en 90-er jaren lukt dat prima, o.a. met nummers van Santana, Bonnie Tyler, Tina Turner, Adèle, Doobie Brothers en vele, vele anderen !!!

Timber met band

Singer-songwriter Timber is een laatbloeier maar heeft de passie van een jonge gast. In 2010 bracht hij zijn eerste album Book of life uit, dat de media verleidde tot zeer positieve recensies. Met zijn tweede CD Clouds (release 8 oktober), gaat Timber nog meer de richting op van de ingetogen singer-songwriter: kleine, akoestische popliedjes met Americana-invloeden. Timber verzorgt graag een optreden in een huiskamer, een café of theater, of de omlijsting bij een borrel of feestje. Naast eigen liedjes speelt hij ook covers.

The Moondogs

Al sinds de oprichting van de band in november 1989 zijn The Moondogs de bekendste Rock&Roll band van Rotterdam en ver daarbuiten. Na bijna een kwart eeuw is de band uiteraard onderhevig geweest aan wisselingen van bandleden. Mede dankzij die diverse bezettingen is vanaf het oprichtingsjaar tot heden de naam The Moondogs stevig neergezet. Dank aan de grote schare fans en alle oud-muzikanten die het succes van The Moondogs als in beton hebben gegoten.