Artiesten – ‘T Hooghe Water

'T HOOGHE WATER - LINE UP

Blue Note

Jazztrio 'Blue Note' bestaat uit alt saxofonist Kurt Schwab, contrabassist Vincent Kuiper en gitarist Ramon de Wilde. Ze zullen een aantal mooie stukken spelen uit het bekende jazz repertoire. Denk aan 'Summertime', 'Just Friends' en 'The days of wine and roses'. Tevens onbekendere juweeltjes als 'Four on Six' van jazzgitarist Wes Montgomery. Plezier, muzikaliteit en veel improvisatie spat van het podium als het trio speelt. Kom gezellig langs!

De Jazziezies

De Jazziezies voorzien u van stijlvolle easy listening muziek, bijzonder geschikt voor de muzikale omlijsting van al uw evenementen.

Bobby’s Bigband

Bobby’s Bigband, een veelzijdige band bestaande uit enthousiaste en gedreven amateurmuzikanten, die geïnspireerd worden door hun professionele dirigent Freek Halsema. Sinds 1 januari 2016 is de band gevestigd in Capelle aan den IJssel in de Schenkelstee, Capelseweg 120. Maar wat graag willen wij ons in Capelle aan u voorstellen en “Capelle bruist” is hier een mooie gelegenheid voor. Een optreden van deze bigband, zowel met zang als instrumentaal, is voor elk publiek een feest. De band speelt diverse muziekstijlen en ballads en kan het publiek laten swingen maar ook ontroeren. De band weet zich aan te passen aan wensen van de opdrachtgever, zodat er bij elke gelegenheid een passende performance kan worden neergezet; b.v. bij een zakendiner/-receptie, bij een knallend festival of bij een ander evenement. Een concert van Bobby’s Bigband staat garant voor een feestelijke mix van groove, jazz en latin. Ook met een solist of zanger(es) is Bobby’s Bigband te boeken om gezamenlijk een onvergetelijk optreden te verzorgen. Voor verdere informatie bekijk onze site www.bobbysbigband.nl