• #CAPELLEBRUIJST
  • VAN CAPPELLENHUIS

In het 19e eeuws oude mannen en vrouwenhuis zijn vandaag individuele klassieke concertjes te horen.

Het Van Cappellenhuis is een mooie locatie met een mooie binnentuin aan het water. Je bent van harte welkom tijdens deze middag om te genieten van de mooie muziek.

Reinier Sijpkens (performer en multi-instrumentalist) bespeelt acrobatisch een eenmansorkest met een orgeltje, trompet, flugelhorn, een grote zeeschelp of met zijn vingers. Hij treedt op bij staatsbezoeken, bij de inhuldiging van onze koning, maar met evenveel plezier in gevangenissen en altijd wordt het een sociale happening waarbij iedereen wordt ingeschakeld.

Anuschka Pedano (altviool) en Maria Pedano (hobo en zang) zijn jonge toptalenten die vele prijzen hebben gewonnen en groot succes hebben met optredens, ook op de TV. Ze worden begeleid door pianiste Maria Nemtsova. U hoort muziek van o.a. Bach, Puccini, Vivaldi, maar ook Franse chansons.

Zij treden om beurten ongeveer 20 minuten op, Reinier Sijpkens om 13.30, 14.30 en 15.30 uur, de drie dames om 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

 

PROGRAMMA

STYLE: Uitbundige feestmuziek, licht klassieke muziek en Franse chansons
TIJD: 13:30 - 17:30

INFO

HORECA
De horeca in het Van Cappellenhuis wordt verzorgd door het Van Cappellenhuis. Er is voor iedereen iets lekkers aanwezig. Drankjes en kleine hapjes je hebt keuze genoeg deze middag.

TOILETTEN
In het Van Cappellenhuis zijn toiletten aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Je kunt het Van Cappellenhuis bereiken vanaf de Kerklaan, rechts op de Dorpsstraat.

Wij adviseren je om met de fiets of lopend te komen gezien de parkeermogelijkheden.

Wil je ook andere locatie langs de IJssel bezoeken? Dan kun je gebruik maken van de Paardentram die over de dijk heen en weer gaat rijden. Er komt een Tramhalte voor het Van Cappellenhuis op de Dorpsstraat.

LOCATIE

PARTNERS