• #CAPELLEBRUIJST
  • VUYKPARK

Op het terrein wat ooit de Vuyk scheepswerf in Capelle was, is al jaren een leuk park met het mooie restaurant Fuiks! Op deze plaats is tijdens Capelle Bruijst ook een muziek locatie ingericht.

Naast het speeltuintje (zodat de kinderen ook wat te doen hebben) staat een podium waar je welkom bent voor gezellige muziek met en hapje en drankje.

De CentrumXpeditie presenteert de “Projectenmarkt”. Op deze markt kun je de ontwikkelingen in de diverse projecten binnen Capelle zien.

Vanuit de projectorganisatie zijn medewerkers aanwezig om je informatie te geven en vragen te beantwoorden over deze projecten

Een bezoekje waard!!

PROGRAMMA

STYLE: FUSION
TIJD: 13:30 - 17:30

INFO

HORECA
De horeca op deze locatie wordt verzorgd door Fuiks Eten en Drinken. Je kunt op het evenemententerrein terecht voor een glaasje fris, bier of wijn. Ook aan een hapje zal het je niet ontbreken.

TOILETTEN
Je kunt op deze locatie gebruik maken van de toiletten in Fuiks Eten en Drinken.

BEREIKBAARHEID

Je kunt het evenemententerrein bereiken vanaf de Dorpsstraat.

Wij adviseren je om met de fiets of lopend te komen gezien de parkeermogelijkheden.

Wil je ook andere locatie langs de IJssel bezoeken? Dan kun je gebruik maken van de Paardentram die over de dijk heen en weer gaat rijden. Er komt een Tramhalte op de Dorpsstraat ter hoogte van het evenemententerrein.

LOCATIE

PARTNERS